Forgatókönyv sablon
Forgatókönyv
Rendezvény megnevezése:
Rendezvény célja:
Rendezvény helye:
Időpont:
Résztvevők : Államtitkár
Főosztályvezető
Elnök
Iskolai pedagógusok
összesen: X fő.
Rendező:
Szponzor:
Szolgáltatók:
Szállás:
Étkezés:
Tel.:
E-mail:
Busz :
Tel.:
E-mail:
Idegenvezető: XY egyéni vállalkozó
Mb.:
E-mail:
Szervező: ügyvezető titkár
Mb:
E-mail:
Technikusok:
2015.01.23.
8:00-kor indulás Budapestről
Útközben megállunk
12:00 érkezés
szobák elfoglalása.
5 db egyágyas, 10 db kétágyas szoba
13:00 – ebéd a szálloda éttermében
Menü: Tavaszi zöldségleves
Kirántott csirke, hasábburgonya
Savanyúság
Rigó Jancsi
Ásványvíz
13:00 – 2 fő technikus előkészíti a computeres kivetítést szekció teremben
Bekészítés: 4 db 0,5 l-s ásványvíz.
Felelősök: technikusok
szálloda étterme
14:00 Kis József emeleti I. szekció teremben
megnyitja a konferenciát
14:30 Előadás
Címe:
Előadó:
16:00 Kávészünet
Kínálat: kávé, ásványvíz
Felelős: szálloda étterme
16:15 Előadás
Címe:
Előadó:
17:00 Előadás
Címe:
Előadó:
18:00 Vacsora a szálloda éttermében büfé rendszerben, üdítő italokkal
20:00 Szórakoztató produkciója
A produkció ideje alatt sós süteményeket, üdítőket, vörösbort, sört kínálnak az asztaloknál.
22:00 a napi hivatalos program vége
2015.01.24.
8:00 reggeli büfé rendszerben
9:00 Három teremben szekció ülések
Rendelkezésre álló termek:
Első emelet: I. szekció terem
II. szekció terem
III. szekció terem
Bekészítés: 3 db 0,5l-es ásványvíz pohárral termenként.
A szekciókat az előzőnapi előadók vezetik.
10:30 Kávészünet
Kínálat: kávé, ásványvíz
Felelős: szálloda étterme
12:00 plenáris ülés az I. számú teremben
Összefoglaló és zárszó.
A plenáris ülés után a szobákat el kell hagyni, berakodás a buszba.
13:00 Ebéd a szálloda éttermében
Menü: Tárkonyos burgonyaleves
Brassói aprópecsenye
Házi magyar krémes
Ásványvíz
14:00 2 órás gyalogos városnézés
Indulás a szálloda elől.
Idegenvezető: Nagy Jolán
16:00 Indulás külön busszal a szállodától Budapestre
Pénzügyi elszámolás határideje: 2015.február 17