Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Forgatókönyv sablon

Forgatókönyv

 

Rendezvény megnevezése:  

Rendezvény célja:

Rendezvény helye:  

Időpont:  

 

Résztvevők : Államtitkár

Főosztályvezető

Elnök

Iskolai pedagógusok

összesen: X  fő.

 

Rendező:

Szponzor:  

Szolgáltatók:

Szállás:     

Étkezés:  

Tel.:  

E-mail:  

Busz :  

Tel.:  

E-mail:  

Idegenvezető: XY egyéni vállalkozó

Mb.:  

E-mail:  

   Szervező: ügyvezető titkár

Mb:  

E-mail:  

Technikusok:  

 

2015.01.23.

 

8:00-kor indulás Budapestről  

Útközben megállunk  

12:00 érkezés  

szobák elfoglalása.

5 db egyágyas, 10 db kétágyas szoba

 

13:00 – ebéd a szálloda éttermében

Menü: Tavaszi zöldségleves

Kirántott csirke, hasábburgonya

Savanyúság

Rigó Jancsi

Ásványvíz

 

13:00 – 2 fő technikus előkészíti a computeres kivetítést szekció teremben

             Bekészítés: 4 db 0,5 l-s ásványvíz.

               Felelősök: technikusok

szálloda étterme

14:00   Kis József emeleti I. szekció teremben

megnyitja a konferenciát

 

14:30  Előadás

             Címe:  

             Előadó:  

              

16:00 Kávészünet

            Kínálat: kávé, ásványvíz

            Felelős: szálloda étterme

 

16:15 Előadás

            Címe:

            Előadó:   

             

17:00 Előadás

            Címe:  

            Előadó:  

             

18:00 Vacsora a szálloda éttermében büfé rendszerben, üdítő italokkal

 

20:00  Szórakoztató produkciója

A produkció ideje alatt sós süteményeket, üdítőket, vörösbort, sört kínálnak az asztaloknál.

 

22:00 a napi hivatalos program vége

 

2015.01.24.

 

8:00 reggeli büfé rendszerben

 

9:00 Három teremben szekció ülések

         Rendelkezésre álló termek:

         Első emelet:      I. szekció terem

                                   II. szekció terem

                                   III. szekció terem

         Bekészítés: 3 db 0,5l-es ásványvíz pohárral termenként.

         A szekciókat az előzőnapi előadók vezetik.

 

10:30  Kávészünet

            Kínálat: kávé, ásványvíz

            Felelős: szálloda étterme

 

12:00 plenáris ülés az I. számú teremben

          Összefoglaló és zárszó.

          A plenáris ülés után a szobákat el kell hagyni, berakodás a buszba.

 

13:00 Ebéd a szálloda éttermében

          Menü:   Tárkonyos burgonyaleves

Brassói aprópecsenye

Házi magyar krémes

 

Ásványvíz

14:00 2 órás gyalogos városnézés

Indulás a szálloda elől.

Idegenvezető: Nagy Jolán

16:00 Indulás külön busszal a szállodától Budapestre

 

Pénzügyi elszámolás határideje: 2015.február 17